Wszystkie składniki dokładnie ze sobą połącz. Pyszny sos do hamburgerów gotowy! Przed podaniem możesz wstawić sos do lodówki na około godzinę, aby wszystkie składniki się ze sobą „przegryzły”.
Porady
Prosty, szybki i smaczny sos do burgerów idealnie pasuje do wszystkich rodzajów hamburgerów, nie tylko wołowych. Wyrazista musztarda, odrobina curry i pikantny keczup ożywią smak hamburgera i sprawią, że będzie jeszcze bardziej soczysty. Jeśli wolisz łagodniejszą wersję sosu do burgerów możesz zamienić pikantny keczup na jego łagodną wersję. Aby ułatwić sobie dokładne połączenie wszystkich składników sosu możesz użyć trzepaczki do jajek, która nada mu dodatkowej lekkości i puszystości.
Jak przygotować jedwabiście gładki sos? Wystarczy końcówka ProPuree do blendera ręcznego marki Bosch i perfekcyjne konsystencja gotowa!