Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Zupa kokosowa z chilli Karola Juchniewicza!

Zupa kokosowa z chilli Karola Juchniewicza!
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Zupa kokosowa..

Składniki

2 cebule
2 papryki
500g pieczarek
2 pomidory
olej kokosowy
mleko kokosowe
papryczka chilli

Opis wykonania

1. Pomidory sparz i obierz ze skórki.

2. Warzywa pokrój w cząstki, zblenduj, następnie wrzuć je na rozgrzany olej kokosowy.

Zupa kokosowa z chilli Karola Juchniewicza! - zdjęcie 1

3. Całość przez chwilę podsmaż.

4. Wlej mleko kokosowe i bulion warzywny.

5. Dodaj drobno pokrojone papryki chilli.

 

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Kapsaicyna jest super! Mam nadzieję że uda się wypróbować przepis :)