Zupa kokosowa z chilli Karola Juchniewicza!
                                            4 porcje
Łatwe
                    Zupa kokosowa..
                
                Składniki
2 cebule
                                                            2 papryki
                                                            500g pieczarek
                                                            2 pomidory
                                                            olej kokosowy
                                                            mleko kokosowe
                                                            papryczka chilli
                                                    Zupa kokosowa z chilli Karola Juchniewicza!
Zupa kokosowa z chilli Karola Juchniewicza!
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
1. Pomidory sparz i obierz ze skórki.
2. Warzywa pokrój w cząstki, zblenduj, następnie wrzuć je na rozgrzany olej kokosowy.

3. Całość przez chwilę podsmaż.
4. Wlej mleko kokosowe i bulion warzywny.
5. Dodaj drobno pokrojone papryki chilli.
                            
Komentarze