Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

60 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszna, rozgrzewająca, sycąca zupa rybna.

Składniki

1/2 szt. Makrela świeża
4 szt. Śledź świeży
1 szt. Dorsz filet
1 szt. Biała fasola konserwowa
2 szt. Marchewka
1 szt. Mały seler
1 szt. Natka pietruszki
1 szt. Koperek
Liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, sól
4 łyżka Oliwa
1 szt. Koncentrat pomidorowy mały

Opis wykonania

Przygotuj wywar rybny - gotuj około 20 minut, dodaj warzywa i przyprawy. Gotuj następne 20 minut. Odcedź wywar i dodaj koncentrat pomidorowy i fasolę, gotuj kwadrans na małym ogniu. Przelej zupę na talerz i udekoruj natką pietruszki. Aby podkręcić smak rybny możesz dodać kilka kropel sosu rybnego.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Uwielbiam eksperymentować w kuchni, a ten przepis daje mnóstwo możliwości