Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

8 porcje

Czas wykonywania

25 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
idealne na drugie śniadanie :)

Składniki

100 g płatki owsiane bezgluteowe
20 g siemię lniane złote
25 g dinia bezłuskowa bio
50 g ziarna słonecznika
100 g daktyle (juz obrane)
5 łyżka gorąca woda
50 g żurawina
25 g rodzynki
25 g migdały (płatki)
25 g orzechy włoskie (pokrojone)
1 łyżka olej kokosowy (rozpuszczony)

Opis wykonania

Porcja na blachę o wymiarach 11×30 cm, po podzieleniu na kawałki wychodzi 5 dużych lub 8 małych batonów

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych