Bukiet warzywny i koktajl jogurtowy

2 porcje
30 min
Łatwe
Składniki
Bukiet warzywny i koktajl jogurtowy
Bukiet warzywny i koktajl jogurtowy
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Wiosenny bukiet:
Sałatę zieloną myjemy i delikatnie rozchylamy liście, nie odrywając ich. Pomiędzy liście sałaty wkładamy pokrojone na pół pomidorki koktajlowe, avocado i szparagi. Wierzch posypujemy dowolnymi kiełkami.
Dip:
Wszystkie składniki do dipu wrzucamy do blendera i blendujemy na w miarę gładką masę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Koktajl jogurtowy:
Wszystkie składniki do koktajlu jogurtowego wrzucamy do blendera. Blendujemy najpierw na małych obrotach, a następnie 5-6 sekund na dużych obrotach. Gotowe!
Komentarze