Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Ugotowana kasze miksujemy ze szpinakiem i 1 jajkiem, dodajemy pół łyżeczki proszku do pieczenia. Pieczemy w w gofrownicę, podajemy z twarożkiem.

Składniki

Kasza 100g przed ugotowaniem, jajko 80 g, szpinak 100g, proszek do pieczenia 5 g g Kasza jaglana ugotowana, jajko, szpinak, proszek do pieczenia

Opis wykonania

Ugotowana dzień wcześniej kasze jaglana miksuje z pozostałymi składnikami i piekę porcjami w gofrownicy, Podaję z twarożkiem i dżemem oraz ze swiezymi owocami.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Aleksandra J
U mnie bez szpinaku 😊 bardzo dobre ☺️