Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Jajecznica z pomidorkami, posypana szczypiorkiem oraz chleb razowy z masełkiem.

Składniki

1 łyżka olej kokosowy
4-5 szt. pomidorki koktajlowe
2 szt. jajka
1 garść szczypior
2 szt. chleb razowy
1 szczypta sól, pieprz

Opis wykonania

Na oleju kokosowym podsmażamy pomidorki przekrojone na pół. Wbijamy jajka, doprawiamy i mieszamy aż zetną się według uznania. Na talerzu posypujemy szczypiorkiem.
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Pyszne, szybkie śniadanie 😉Dodałam jeszcze odrobinę czosnku suszonego👍
Radosław
Super śniadanie :)
Radosław
Przygotowanie trwa faktycznie 5 minut
Patrycja Lewandowska
Klasyczna, najlepsza :)