Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Idealnie smaczna i idealnie prosta kanapka w słoiku. I niejadek z chęcią zje kanapką zamkniętą w słoiku

Składniki

2 szt. bułka
2 garść rukola
8 szt. ser
12 szt. winogrono
1 garść czerwona porzeczka

Opis wykonania

Bułeczki kroimy w plastry i pieczemy je do uzyskania złotego koloru. Następnie na sam spód słoików wkładamy podpieczone bułeczki a na to odrobinę rukoli, pokrojony w grubsze plastry ser oraz winogrona przekrojone na pół. Następnie znów bułeczki i rukolę z serem i winogronem. Naszą kanapkę przyprawiamy pieprzem. Na sam wierzch dodajemy trochę czerwonej porzeczki.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych