Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Krakersy z pastą z bobu i prażonego słonecznika

Krakersy z pastą z bobu i prażonego słonecznika
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Średnie


Do tej potrawy użyjesz:
Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Łatwa w przygotowaniu przekąska na domowe imprezy, będzie smakowała zwłaszcza wegetarianom.

Składniki

Krakersy
1 szklanka Bób
2 łyżka Majonez
4 łyżka Słonecznik
1 łyżka Koperek
1 łyżka Natka Ppietruszki

Opis wykonania

Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Bób, majonez, zieleninę i przyprawy i zieleninę zmiksować w malakserze. Na sam koniec dodać 2/3 wystudzonego słonecznika i jeszcze chwilę rozdrabniać, ale tak aby słonecznik był chrupiący i wyczuwalny. Za pomocą szprycy wyciskać porcje pasty na krakersy. Posypać pozostałym słonecznikiem. Smacznego! Rady: poza sezonem można użyć bobu z puszki lub mrożonego

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych