Mus z kaszy jaglanej i mango
 
                                            2 porcje
20 min
Łatwe
                    Owocowa nuta, delikatna słodycz białej czekolady z odrobiną słonych pistacji. Ten mix smaków jest wart grzechu.
                
                Składniki
1 szklanka Kasza jaglana
                                                            1 szt. Mango
                                                            1,5 szklanka Mleko kokosowe
                                                            Szczypta szczypta Cynamon
                                                            Kilka garść Orzechy pistacjowe
                                                            10 dkg Biała czekolada
                                                    Mus z kaszy jaglanej i mango
Mus z kaszy jaglanej i mango
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Kaszę prażymy, przelewamy zimną wodą i gotujemy 10 minut pod przykryciem na małym ogniu. Nie mieszamy.
Do przestudzonej kaszy dajemy obrane i pokrojone mango, mleko i cynamon. Wszytko miksujemy na gładko.
Przekładamy do misek, posypujemy białą czekoladą i pistacjami.
 
                                    -thumb.webp) 
                             
                             
                 
                 
     
                     
     
                     
     
         
         
         
       
       
       
       
       
      
Komentarze