


Spróbuj przepisu na orzechowe pancakes! To idealne danie na fit śniadanie lub słodką przekąskę. Placki z masłem orzechowym to połączenie dwóch pyszności w jednym. Dzięki dodatkowi masła orzechowego nasze pancakesy nabierają niepowtarzalnego aromatu i charakteru. Na dodatek przepis jest prosty i szybki. Czas na orzechowy raj w Twojej kuchni!
Przygotuj wszystkie składniki potrzebne do wykonania placuszków z masłem orzechowym.
Orzechy laskowe wrzuć do blendera i zmiksuj na wysokich obrotach na piasek.
Wszystkie składniki na placuszki wrzucamy do miski i mieszamy razem do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Orzechowe pancakes smażymy na suchej patelni po kilka minut z każdej strony do delikatnego zarumienienia.
Masło orzechowe zalewamy wrzątkiem i mieszamy dokładnie. Polewamy gotowe placuszki i dekorujemy ulubionymi dodatkami.