Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs

Pancakes z domowym masłem orzechowym i fruzelina z wiśni

Pancakes z domowym masłem orzechowym i fruzelina z wiśni
Ilośc porcji

2 porcje

Czas wykonywania

20 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Są to pancakes ,które idealnie zaspokoją twój organizm oraz pobudza twój umysł do pracy.

Składniki

2 łyżka Twaróg 250g,2x jajka , 3 łyżeczki mąki różowej,banan cynamon

Opis wykonania

Żółtka wymieszać ze zblendowanym 1/2banana dodać twaróg i cynamon osobno ubić pianę z białek po czym delikatnie wymieszać w razie co dodać 2-3 łyżeczki mąki ryzowej.Nastepnie smażyć na patelni pod przykryciem do zrumienienia. Skończone pancakes przełożyć masłem kokosowo-orzechowym oraz polać fryzelina z wiśni.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Śniadanko idealne :)
Maria Izabela
Zamiast wiśni truskawki - pyszne, delikatne
bsylvia
Bardzo dobre pancakes, idealne na śniadanie - polecam!
Aleksandra J
Pyszne placuszki ☺️