Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

30 min

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Stek, masło, czosnek.

Składniki

1 kg kg Polędwica wołowa, czosnek, masło

Opis wykonania

Polędwice luzujemy, dodajemy czosnek, tymianek albo rozmaryn, odkładamy na jakieś 2 godziny, smażymy na gorącej patelni z każdej strony żeby zamknąć mięso, można dopiec w piekarniku ale żeby temp.w środku nie przekroczyła 54 stopnie, można podać z frytkami grilowanymi warzywami
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych