Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
szybka pizza z chlebka nan, czerwonego pesto i mozzarelli

Składniki

1 szt. paczka chlebków nan
1 szt. mini mozzarella opakowanie
1 szt. czerwone pesto
1 garść oliwki
1 garść roszponka lub szpinak lub rukola
1 garść pomidorki

Opis wykonania

Chlebek nan podpiekamy na gorącej suchej patelni. Gdy z jednej strony już będzie podpieczony szybko, póki jest gorący smarujemy czerwonym pesto z suszonych pomidorów. kładziemy kilka kulek mozzarelli i oliwek. wykładamy na talerz i dodajemy pomidorki i coś zielonego. można spakować do pudełka do pracy, bo pizza jest smaczna również na zimno.

Porada Szefa

Co zrobić, żeby olej nie pryskał podczas smażenia?

Podczas smażenia tłuszcz często pryska na wszystkie strony, brudząc kuchenkę, blat i ubranie. Dowiedz się co zrobić żeby olej nie pryskał podczas smażenia.

Bosh
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Liczba ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
bsylvia
Szybka i pyszna pizza z chleba naan. Chleb też warto zrobić wcześniej. Polecam!