Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
szybka pizza z chlebka nan, czerwonego pesto i mozzarelli

Składniki

1 szt. paczka chlebków nan
1 szt. mini mozzarella opakowanie
1 szt. czerwone pesto
1 garść oliwki
1 garść roszponka lub szpinak lub rukola
1 garść pomidorki

Opis wykonania

Chlebek nan podpiekamy na gorącej suchej patelni. Gdy z jednej strony już będzie podpieczony szybko, póki jest gorący smarujemy czerwonym pesto z suszonych pomidorów. kładziemy kilka kulek mozzarelli i oliwek. wykładamy na talerz i dodajemy pomidorki i coś zielonego. można spakować do pudełka do pracy, bo pizza jest smaczna również na zimno.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
bsylvia
Szybka i pyszna pizza z chleba naan. Chleb też warto zrobić wcześniej. Polecam!