Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Warzywa z patelni z sałatką na rucoli Marka Białoruskiego

Opis wykonania

Czasem najprostsze połączenia mogą zagwarantować wspaniały posiłek. Tak jest w przypadku propozycji Pana Marka, warto spróbować! :)

  1. Warzywa pokrój w swoje ulubione kształty.
  2. Na patelnii rozgrzej niewielką ilość oliwy.
  3. Na rozgrzanym oleju rozłóz kawałki warzyw i smaż do momentu aż staną się miekkie.
  4. Usmażone warzywa połóż na ręczniku kuchennym by pozbawić je nadmiaru tłuszczu.
  5. Dopraw swoimi ulubionymi przyprawami.
  6. W międzyczasie umyj rucolę oraz pomidory, wymieszkaj je w osobnej misie z odrobiną oliwy.
  7. Sałatkę z rucoli podawaj wspólnie z usmażonymi wczesniej warzywami.

Smacznego!