Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Danie z gatunku przeróbka czyli kotlecik mielony który został z obiadu przetworzony na pyszne danko:) szybko, tanio, treściwie,zapraszam:)

Składniki

2 szt. jajka
1/2 szt. cebula
1 szt. kotlet mielony
1 szt. papryka konserwowa
1 szt. ogórek konserwowy
10 g masło
1 g ser zółty

Opis wykonania

Cebulę pokroić w mała kosteczkę. Zeszklić ją na rozgrzanym maśle. Następnie dodać pokrojone w małą kostkę ogórka i paprykę. Smażyć około 2-3 minut. Kotlet pokroić w małą kostkę i dodać na patelnię. Smażyć kolejne 2 minuty i wbić jajka. Dobrze wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Smażyć do ulubionego momentu ścięcia jajek. Posypać tartym serem i zdjąć z ognia. Smacznego!
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych