Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

7 min

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Kanapka z tuńczykiem oraz jajka na twardo, śniadanie dla dziecka

Składniki

1 szt. kromka chleba
1 szt. jajko
1 łyżka tuńczyk z puszki
1 szt. ogórek zielony
1 szt. szczypiorek

Opis wykonania

Kromkę chleba wycinam w kształcie kota, smaruje masłem i nakładam łyżkę tuńczyka, dekoruję nim całą postać. Jajko ugotowane na twardo, przekrawam na pół i dekoruję ziarenkami pieprzy, oraz zielonym ogórkiem. Do dekoracji użyłam innych warzyw z lodówki, szczypiorek, zielony groszek oraz ugotowana marchewka.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych