Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Wypróbuj przepis, dodaj komentarz ze zdjęciem i wygraj! Dowiedz się więcej
Szczegóły w regulaminie.


Kolorowe kokardki

Kolorowe kokardki
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

90 min

Poziom trudności

Średnie


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Zapiekanka mięsna z kolorowymi warzywami i makaronem kokardki.

Składniki

500 g Makaron
1000 g Mięso mielone
2 szt. Fasola czerwona
2 szt. Kukurydza
2 szt. Groszek konserwowy
2 szt. Papryka
3 szt. Cebula
250 g Ser żółty
2 szt. Przecier pomidorowy

Opis wykonania

Mięso przesmazone połączyć z warzywami, doprawić do smaku solą i pieprzem, przecier em pomidorowym. Wszystko wymieszać z makaronem kokardki surowym. Na wierzch ser żółty. Zapiekac ok 1 godz w temacie 180 stopni.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych