Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Owocowa owsiaka jogurtowa podana w dojrzałym awokado

Opis wykonania

Pyszna owsianka jogurtowa podana w dojrzałym awokado

Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę. Pogłębić powstały otwór po pestce. W osobnym naczyniu przygotować owsiankę - wymieszać jogurt z płatkami owsianymi. Wypełnić owsianką wgłębienie w awokado. Wierzch owsianki udekorować orzechem włoskim i rodzynkami. Do filiżanki włożyć plaster jabłka i torebkę herbaty owocowej, zalać gorącą wodą. Herbatę podajemy do owsianki bez cukru. Owsiankę spożywamy razem z miąższem awokado delektując się fantastycznym smakiem i popijając owocową herbatką. Pływający w herbacie plaster jabłka możemy zjeść na koniec śniadania.Plaster będzie miękki i sprawiał wrażenie ugotowanego. Smacznego