Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

8 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

2 (Ilość ocen: 2)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Obłędna pasta z wędzonej makreli.

Składniki

1 szt. Wędzona makrela
2 łyżka Majonez
3 szt. Ogórki korniszony
1/2 szt. Cebula
3 szt. Jajka

Opis wykonania

Pasta jest bardzo szybka i prosta. Makrelę obieramy nie trzeba jakoś szczególnie wyszukiwać najmniejszych ości, gdy mamy maszynkę do mielenia) . Wrzucamy makrelę do maszynki. Następnie dodajemy (również do maszynki) ogórki, cebulę, jajka ugotowane na twardo. Wszystko mieszamy z majonezem lub jogurtem, trochę soli, pieprzu. Można dodać szczypiorek. I gotowe.
Oceń przepis
Średnia ocen: 2, Ilość ocen: 2
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
bsylvia
Ciekawa i dobra pasta - polecam!
fiziowaaa
Bardzo dobra, palce lizać!