Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

8 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszna śniadaniowa propozycja bogata w warzywa.

Składniki

2 szt. Pieczywo ciemne
2 łyżka Serek twarożkowy
1 szt. Rzodkiewka
0,5 szt. Ogórek
1 szt. Plaster salami
1 szt. Kabanos

Opis wykonania

Z kromek chleba wycinamy kształt ryby, następnie smarujemy całość serkiem twarogowym. Ogórek i rzodkiewkę kroimy w plasterki i układamy na przemian na naszej rybie, zostawiając miejsce na jej pyszczek. Z ogórka wycinamy kształt ogony i kładziemy na kanapce. Ser żółty kroimy w trójkąty i układamy na grzbiecie ryby w kształt jej kolców. Plasterek salami kroimy na pół i zawijamy w kształt płetw i wkładamy pod rybkę. Na końcu z salami wycinamy oczy i uśmiech ryby.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych

Powiązane przepisy