Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

5 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
kromki żytnio razowego chleba z serkiem wiejskim z pomidorami, rukolą i bazylią, skropione oliwą z oliwek.

Składniki

4 szt. chleb żytni razowy w kromkach
1 szt. pomidor
1 garść bazylia, rukola
4 łyżka serek wiejski

Opis wykonania

Na kromki chleba nakładamy serek wiejski wraz z pomidorem, na to rukolę i bazylię. Wszystko skropić oliwą z oliwek. Smacznego.

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Patrycja Lewandowska
Fajny sposób na dostarczenie sporej ilości białka. Śniadanello równie dobrze smakuje w porze kolacji :D

Powiązane przepisy