Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszne i zdrowe śniadanie! Bagietki nadziane sałatą, pomidorami i tuńczykiem , posypane maluteńkimi kosteczkami sera żółtego! Ozdobione żurawiną!

Składniki

1 szt. BAGIETKA
1 szt. SAŁATA
1 szt. POMIDOR
1 szt. TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM
2 dkg SER ŻÓŁTY
0,5 garść ŻURAWINA

Opis wykonania

Bagietkę kroimy na 5 lub 6 części, wydrążamy. Do wydrążonej wkładamy liść sałaty, kawałki pomidora oraz nakładamy tuńczyk w sosie własnym. Posypujemy maluteńkimi kosteczkami żółtego sera oraz ozdabiamy żurawiną!
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych