Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

5 min

Poziom trudności

Łatwe

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Bułka graham z twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem

Składniki

1 szt. bułka graham
70 g twaróg
3 szt. rzodkiweka
1 łyżka szczypior
1 łyżka jogutr grecki
1 szczypta sól, pieprz

Opis wykonania

Bułkę posmarować masłem, rozłożyć plastry twarogu i posmarować jogurtem greckim. Na wierzch ułożyć plasterki rzodkiewki i posypać szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
MiszelPiszel
Idealna na weekendowe śniadanie.
bsylvia
Bardzo dobre połączenie smaków. Polecam!
Ewusia1222
Bardzo dobra i zdrowa kanapka na śniadanie
Aleksandra J
Prosto i smacznie 😊
Lalaxo
Prostota to klucz do smacznego jedzenia!