Przelicznik wartośći

Chce przeliczyć na

Czerwony colesław

Czerwony colesław

Opis wykonania

20 min
Łatwe
dla 4 osób

Żaden grill nie może odbyć się bez dobrej surówki.

Surówka colesław doskonale pasuje zarówno do mięs, jak i do ryb.



Opis przygotowania:



  1. Kapustę poszatkuj, marchew oraz jabłko zetrzyj na tarce o grubym oczku, a cebulę pokrój w drobne piórka.

  2. Z pozostałych składników przygotuj sos.

  3. W misce wymieszaj dokładnie wszystkie składniki. Na koniec całość dopraw do smaku.

TIP



  • Aby skrócić czas przygotowania surówki wykorzystaj nakładkę szatkującą do twojego robota kuchennego. W kilka chwil warzywa będą posiekane i starte.

  • Składniki na sos przełóż do zakręcanego słoika. Po zakręceniu wstrząśnij nim jak najmocniej, tak aby wszystkie składniki się połączyły.

Akademia Smaku
Wiecej moich przepisów
Wasza ocena

Quiz dla mięsożerców

Antrykot to?