Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

1 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Pyszne, sycące i zdrowe śniadanie. Dodaje energii na zapracowaną resztę dnia:)

Składniki

1 szt. bułka grahamka
1 szt. jajko
2-3 szt. rzodkiewka
2 łyżeczka twarożek
1 łyżeczka masło klarowane
1 szczypta sól
1 szczypta pieprz
1 łyżeczka szczypiorek

Opis wykonania

1. Bułkę przekrajmy i smarujemy twarożkiem - obydwie połówki. 2. Rzodkiewkę kroimy na plasterki i układamy na dwóch częściach pieczywa. 3. Na patelni rozgrzewamy masło, wbijamy jajko i smażymy do momentu kiedy białko się zetnie. 4. Następnie ostrożnie układamy jako na dolnej części bułki. 5. Solimy, pieprzymy, posypujemy szczypiorkiem. 6. Składamy bułkę w całość i jemy ze smakiem!

Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych