Sałatka z ogórków kiszonych z sosem miodowo-musztardowym
 
                                            4 porcje
20 min
Łatwe
Składniki
Wartości odżywcze
Sałatka z ogórków kiszonych z sosem miodowo-musztardowym
Sałatka z ogórków kiszonych z sosem miodowo-musztardowym
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
 
                        Przygotuj sos – w pojemniku blendera umieść oliwę z oliwek, czosnek, musztardę, sok z cytryny i miód. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Zmiksuj na jednolitą emulsję.
 
                        Ogórki pokrój w plastry, cebulę w drobną kostkę. Pomidorki przekrój na połówki. Szczypiorek i natkę pietruszki drobno posiekaj.
Porada
Krojenie, szatkowanie i siekanie już nigdy nie będzie problemem! Rozdrabniacz marki Bosch do blenderów ręcznych to idealny pomocnik kuchenny.
 
                         
                        Warzywa umieść w misce, dodaj sos i dokładnie wymieszaj.
 
                                     
                             
                             
                 
                 
    -thumb.webp) 
                     
     
     
         
         
         
       
       
       
       
       
      
Komentarze