Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Do tej potrawy użyjesz:
Tomek Lach bBdnbCbGc0kTCb

Składniki

400 g twarogu półtłustego
1 pęczek rzodkiewek (około 10 sztuk)
1 pęczek cebuli dymki ze szczypiorkiem
2-4 łyżki śmietany 18%
4 ogórki małosolne
Sól i świeżo mielony czarny pieprz do smaku

Opis wykonania

Warzywa umyj, a następnie pokrój: dymkę w kostkę, szczypiorek posiekaj, rzodkiewkę i ogórki w półtalarki.

Twaróg przełóż do miski i lekko zmiksuj blenderem. Dodaj śmietanę i pokrojone warzywa. Wszystko wymieszaj.

 

Twarożek dopraw solą i pieprzem do smaku.

Porada

Krojenie, szatkowanie i siekanie już nigdy nie będzie problemem! Rozdrabniacz marki Bosch do blenderów ręcznych to idealny pomocnik kuchenny.

Bosh Logo
Bosh
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych