Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Ilośc porcji

4 porcje

Czas wykonywania

10 min

Poziom trudności

Średnie

Ocena

1 (Liczba ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Sałatka z polędwicy wołowej, grzybów, pomidorów koktajlowych, papryki i kapusty pekińskiej, polana sosem sojowym.

Składniki

40 dkg polędwicy wołowej
4 łyżka oleju
grzybów
pomidorów koktajlowych
2 łyżka sosu sojowego
cebule dymki
cytryna
papryka
ząbki czosnku
główki kapusty pekińskiej

Opis wykonania

Wymieszać wszystkie składniki razem.

Porada Szefa

Co zrobić, żeby olej nie pryskał podczas smażenia?

Podczas smażenia tłuszcz często pryska na wszystkie strony, brudząc kuchenkę, blat i ubranie. Dowiedz się co zrobić żeby olej nie pryskał podczas smażenia.

Bosh
Oceń przepis
Średnia ocen: 1, Liczba ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych