Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
TOP 10 przepisów miesiąca
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie

Ocena

5 (Ilość ocen: 1)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Sałatka z kapusty pekińskiej, ogórków, papryki, groszku, kukurydzy, sera feta, pomidorów, rzodkiewki i żółtego sera. Sałatki można wykorzystać jako dodatek do obiadu lub zjeść z pieczywem.

Składniki

kapusta pekińska
długie ogórki
papryka czerwona, zielona, żółta
puszka groszku konserwowego
puszka kukurydzy
opakowanie sera feta
20 dkg żółtego sera
pomidorów
rzodkiewka
zioła

Opis wykonania

Kapustę pekińską kroimy nie za drobno, pomidory w ósemki, ogórki w paseczki, paprykę w paseczki, ser feta w kostkę, rzodkiewkę w ósemki. Wszystkie składniki mieszamy, wsypujemy, odsączamy groszek i kukurydzę. Dodajemy pokrojony ser feta i dodajemy zioła. Ser żółty kładziemy na wierzchu w paseczkach.

Oceń przepis
Średnia ocen: 5, Ilość ocen: 1
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Idealna na kolację 🙂bądź jako dodatek na obiad. Dodałam jeszcze oliwki 🙂
MiszelPiszel
Pyszna sałatka, ja jeszcze dodaję dużo szczypiorku.
zielone_obloczki
Troszkę zmodyfikowałam składniki. Jest pyszna 😊