Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

4 porcje

Poziom trudności

Średnie

Ocena

3 (Ilość ocen: 2)


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Sałatka z ogórków konserwowych, ryżu, jajek, tuńczyka i kukurydzy.

Składniki

ogórki konserwowe
3 szklanka ugotowanego na sypko ryżu
ketchup
majonez
cebulka
jajka na twardo
puszki tuńczyka w sosie własnym
kukurydza lub groszek konserwowy

Opis wykonania

Układamy warstwy, 3 ogórki pokrojone w kostkę, szklankę ryżu, rozsmarowujemy ketchup pikantny, 3 małe cebule pokrojone w kostkę, rozsmarowujemy ½ dużego słoika majonezu, 3 jajka ugotowane na twardo pokrojone w kostkę, szklankę ryżu, rozsmarowujemy ½ dużego słoika majonezu, 1-2 puszki tuńczyka według uznania, szklankę ryżu, rozsmarowujemy ketchup pikantny, groszek lub kukurydzę.
Oceń przepis
Średnia ocen: 3, Ilość ocen: 2
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Nastassia Mamaieva
Doskonała, szybka i łatwa w wykonaniu 🙂