Kotlety schabowe nadziewane
4 porcje
45 min
Łatwe
5 (Ilość ocen: 1)
Składniki
Kotlety schabowe nadziewane
Kotlety schabowe nadziewane
Wybierz składnik, który chcesz przeliczyć:
Opis wykonania
Pieczarki oczyść, drobno pokrój. Szalotkę obierz i drobno posiekaj. Rozgrzej patelnię na płycie grzewczej i podsmaż pieczarki z cebulą. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Zawiń roladkę spinając w razie potrzeby wykałaczkami. Schab rozbij. Dopraw solą i pieprzem. Na środku ułóż przesmażone pieczarki i kawałek żółtego sera.
Porada
Jak dobrać odpowiednią moc smażenia? Skorzystaj z systemu wyboru potraw PerfectChef w płytach indukcyjnych marki Bosch, który pomoże Ci dobrać najlepsze ustawienia mocy pól grzewczych.
Obtocz w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Smaż na rozgrzanej patelni na złoty kolor z każdej strony.
Komentarze