Home Home
Gotuj zdrowo
Potrawy Strzałka w prawo
Pora dnia Strzałka w prawo
Specjalne okazje Strzałka w prawo
Napoje Strzałka w prawo
Dowiedz się Inspiracje Porady Artykuły Quizy Redakcja
Wybierz sprzęt
Kuchnia Strzałka w prawo
Dom Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza
Konkurs

Więcej

Dowiedz się Strzałka w prawo
Wybierz sprzęt Strzałka w prawo
Urządzaj wnętrza Konkurs
Ilośc porcji

3 porcje

Czas wykonywania

15 min

Poziom trudności

Łatwe


Akademia Smaku akademia-logo-d0a0d52d (1)
Makaron tuńczykowo -oliwkowy w sosie pomidorowym

Składniki

1 szt. Opakowanie penne,tuńczyk w kawałkach,opakowanie olwek czarnych,sos pomidorowy
1 szt. makaron penne
1 szklanka oliwki czarne

Opis wykonania

Opakawanie makaronu penne ugotować al. dente w osolonej wodzie.Odcedzić, dodać tuńczyka i czarne oliwki doprawić pieprzem,przyprawą maggi..Gotowy sos pomidorowy np.;Dawtona,podgrzać i polać makaron,można posypać koperkiem.
Oceń przepis
Średnia ocen: 0, Ilość ocen: 0
Drodzy użytkownicy, informujemy, że nie możemy Was zapewnić, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy korzystali z przepisu.

Komentarze

alert ikona
Komentarze tylko dla zalogowanych
Radosław
Bardzo ciekawy przepis
Radosław
Wykorzystałem makaron kokardki
Bacardi
U mnie bez oliwek, ale równie pyszne